Endelig, nå skjer det

Denne uken går startskuddet, for en helt ny hverdag for meg. Den vil bli helt annerledes, plutselig er jeg på vei inn i noe jeg har drømt om lenge. Men spørsmålet er om jeg våger? Klarer jeg å fikse det? Er jeg god nok?

Jeg har begynt i ny spennende jobb og skal pendle fra Kongsberg til Oslo, med mulighet for hjemmekontor. Min nye arbeidsplass er hos Aberia Healthcare AS som utfører helse-, velferds- og omsorgstjenester på vegne av offentlig sektor. Sammen med  min kollega Andreas Berfenstam skal vi bygge opp tjenesten BPA(brukerstyrt personlig assistase)  i Aberia Healthcare AS

Teksten forsetter under bilde.

photo-1426024025799-8cf58f5df5a4

Det litt skummelt og ja, jeg er nervøs. Våger jeg? Klarer jeg å fikse det? Er jeg god nok?

Svaret mitt er og blir et stort JA! Jeg er KLAR. Gjennom mange år har jeg blitt berørt av hvor sårbart livet er. Og ikke minst alle menneskene jeg har møtt på min vei med sterke livs historier som treffer og inspirerer.

Nå er jeg ikke bare en mamma som kjemper for gi min datter et fritt og selvstendig liv. Tiden er inne for å hjelpe andre mennesker med synlige og usynlige funksjonsnedsettelser og deres omsorgspersoner til å oppnå det livet de ønsker.

Ønsker du mer informasjon BPA og rettigheter så kan du laste ned vår nye Aberia BPA APP og du kan også følge oss ved å like vår Facebook side Aberia BPA

Takk for at du tittet innom bloggen

Følg oss gjerne på videre på Facebook

Marit:)

Til informasjon til deg som leser min blogg: Bloggen er til for å fortelle en ærlig og usminket livshistorie til dere lesere . Gjennom 20 år har jeg erfart hvordan det er å være mamma til et barn med et sjeldent syndrom. Jeg ønsker dele denne historien med dere..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *