Jeg fikk en sms som varmet meg langt inn i hjerte.

OV26AOMUMI

Det er lørdag kveld og jeg sitter og ser på God kveld Norge. Så tikker det inn en melding på telefonen min, en sms fra Stine.

FullSizeRender

En melding som varmet langt inn i hjertet til en mamma som savner jenta si. Det ligger så utrolig mye bak denne meldingen.

For en uke siden kjørte jeg henne til bussen som skulle frakte henne tilbake til folkehøyskolen. Denne gangen var det tyngre å ta avskjed. Stine syns det var så godt å være hjemme, og hadde ikke så lyst til å dra tilbake til skolen. Det var ikke til å unngå at hun felte noen tårer før hun dro.

Når jeg får slike meldinger så betyr det noe helt spesielt, nettopp fordi vi har hatt så mange oppturer og nedturer sammen. All den tiden og tålmodigheten jeg har lagt inn i hverdagen, bærer nå frukter, som slike meldinger. Det er ekstra spesielt når Stine sliter med språket og skriving, men allikevel sender meg meldinger som betyr så mye.

Ikke glem å se de små hverdagsgledene, det er de som betyr så utrolig mye.

Følg oss gjerne på Facebook maritandersen.no

Til informasjon til deg som leser min blogg: Bloggen er til for å fortelle en ærlig og usminket livshistorie til dere lesere . Gjennom 20 år har jeg erfart hvordan det er å være mamma til et barn med et sjeldent syndrom. Jeg ønsker dele denne historien med dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *