Jeg sitter med en følelse av at jeg har vunnet i lotto

20150114_irenelislien_4890

Godt nytt år til dere alle!

Er du en av dem som setter nye nyttårsforsetter hvert år? Hva skal du forbedre i 2016? Eller kanskje du hopper galant over alle nyttårsforsetter.

Jeg har alltid valgt den siste, men jeg har bevisst satt meg mål hele livet uavhengig av om det er nyttår eller ikke. Å vet du, det funker helt fint.

Året 2015 er nå blitt en del av historien. For 20 år siden satte jeg store mål både for Stine og meg, mange av de ble realisert dette året. Jeg sitter med en følelse av at jeg har vunnet i lotto.

I mange år har jeg planlagt at Stine skulle ta springbrettet ut i voksenlivet innen hun var 20 år. Så kom dagen hvor det ble en realitet. Hun kjøpte seg egen leilighet og flyttet fra oss i februar. Hun stor trivdes i egen leilighet og ikke minst det å slippe unna maset fra mamma og småsøsken. Tenk deg den friheten å kunne ta et glass Pepsi Max uten å spørre om lov eller legge deg når du vil, hehe

En annen viktig milepel var når hun gikk opp til kompetanseprøve i juni og besto med glans. I tillegg kom hun inn på Risøy folkehøgskole,  i høst flyttet hun langt fra oss. Leiligheten har hun fortsatt og står å venter på henne når hun kommer hjem til våren.

Jeg har studert dette året og har holdt flere foredrag for fagpersoner, studenter og foreldre. I tillegg har jeg startet egen privat praksis. www.dinveileding.no  Jeg kan tilby personlig veiledning og coaching til foreldre og pårørende som står i en krevende hverdag.

Jeg tok et stort steg ut av komfortsonen da jeg valgte å dele vår historie med offentligheten. Det føltes veldig skummelt i begynnelsen, men du verden så mange gode tilbakemeldinger jeg har fått igjennom året som blogger. Tusen takk til alle som følger oss.

Media har også vist stor interesse for historien vår og det er jo veldig hyggelig. Drammens Tidene, Laagendalsposten, Ukebladet Hjemmet, Se og Hør og i neste uke kommer det en ny reportasje om oss i Norsk Ukeblad.

Jeg må si det har vært et meget hektisk år med masse følelser og nye tilvenninger som mamma til en voksen jente med ekstra behov. Nå går vi inn i 2016 og jeg er meget spent på hva som venter..

Har du en drøm eller et prosjekt som du ønsker å realisere, så fyr løs. Livet er for kort til å sitte å vente, du vet ikke hva morgendagen bringer..

Hvis jeg kan, så kan du..

Følg oss gjerne på Facebook

Til informasjon til deg som leser min blogg: Bloggen er til for å fortelle en ærlig og usminket livshistorie til dere lesere . Gjennom 20 år har jeg erfart hvordan det er å være mamma til et barn med et sjeldent syndrom. Jeg ønsker dele denne historien med dere..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *