Hipp hurra for Stine som er 20 år i dag

JORNG_Andersen_1422

Foto:Jørn Grønlund

Kjære Stine, gratulerer så mye med 20 års dagen. For første gang i ditt liv feirer du bursdagen din uten meg og familien. Denne gangen feirer du bursdagen sammen med venner og lærere på Risøy folkehøgskole. Håper du får en fantastisk  dag.

Dette er en spesiell dag og en milepel inn i voksenlivet. Du har tatt meg med på en reise gjennom 20 år inn i annerledesland og lært meg hva livet egentlig handler om. Tusen takk for at du er den du er og at nettopp du kom til oss. Tusen takk for at du gir av den enorme livsgleden din. Vi savner deg veldig og gleder oss til at du kommer hjem til jul.

Vi er kjempe glad i deg.

Mange varme klemmer fra Anna, Mari, Anette, Mamma og Roger

Følg oss gjerne på Facebook

Til informasjon til deg som leser min blogg: Bloggen er til for å fortelle en ærlig og usminket livshistorie til dere lesere . Gjennom 20 år har jeg erfart hvordan det er å være mamma til et barn med et sjeldent syndrom. Jeg ønsker dele denne historien med dere..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *